Torna l’autocinema a Barcelona.

36 anys després del tancament de l’autocinema del Prat de Llobregat, l’empresa Drive in Barcelona, vol obrir un nou espai dedicat al cinema des del cotxe. La idea va sorgir d’un dels socis de Drive in Barcelona, que anteriorment vivia a Gijón on hi ha un que funciona fa 26 anys. Quan va arribar a Catalunya es va sorprendre que aquí no hi hagués cap.

Estan treballant en la idea i buscant un quart inversor per decidir on s’instal·laran definitivament. En principi hi ha dos llocs pensats a l’àrea Metropolitana de Barcelona, un a la zona del Fòrum, en el terme municipal de Badalona, davant la platja i l’altre a Bellvitge al terme d’Hospitalet, on havia estat instal·lat el Cirque du Soleil.

S’ubicarà en un espai d’uns 25.000 m², amb una capacitat per a 200 vehicles i la intenció és poder obrir aquest hivern o a principis de l’any vinent. En principi començaran obrint tres o quatre dies a la setmana, però a la llarga volen obrir cada dia, a l’hivern aprofitant que el dia és més curt es faran dues o tres sessions i a l’estiu una menys.

Les pel·lícules que oferiran seran d’estrena, però també clàssics, al preu de 10 € per cotxe. També hi haurà oferta gastronòmica a través de food trucks temàtiques, és a dir que si la pel·lícula és de l’oest, hi haurà menjar mexicà, si és japonesa, sushi i si és espanyola per exemple truita de patata. Es podrà recollir a la mateixa food truck o bé demanar el servei al mateix cotxe mitjançant una aplicació.

Aquest serà el primer autocine que tindrà Catalunya en aquests moments. El primer d’Espanya es va fer a Barajas (Madrid) però va durar pocs mesos perquè Franco el va tancar per “indecorós”. A Catalunya l’únic que va haver-hi va ser el que es va obrir l’any 1977 a l’autovia de Castelldefels en el terme municipal del Prat de Llobregat, però no va tenir gaire èxit i set anys més tard va tancar.

Tags: Autocinema, Barcelona

Notícies semblants: