Microdonacions Bonpreu Esclat – Mes de juliol 63.000 euros recaptats per a nens i nenes amb Síndrome de Down. 

La cadena catalana de supermercats Bonpreu Esclat continua amb el seu projecte de microdonacions. Aquest passat juliol es van fer un total de 378.604 donacions a través de les quals s’han recaptat 63.014,11 € que aniran destinats a la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Us recordem que la Campanya de Microdonacions consisteix a arrodonir l’import de la nostra compra, és a dir si puja 15,20 €, el client pagarà 15,50 €, els 30 cèntims de diferència aniran destinats a fins socials, cada mes amb una finalitat diferent.

La recaptació del juliol servirà per millorar les condicions socials, educatives i psicològiques en el procés d’inclusió escolar i social en el període d’escolarització infantil, primària i secundària dels nens i nenes amb Síndrome de Down.

Aquest mes d’agost el beneficiari de les Microdonacions serà la Fundació Impulsa que promou l’accessibilitat dels alumnes de la Catalunya Central als cicles de formació professional, alumnes de famílies amb dificultats econòmiques, acompanyant-los de manera transversal per obrir-los noves oportunitats professionals.

Així que ja ho sabeu, si voleu ser solidaris: Compreu a Bonpreu Esclat i arrodoniu la vostra compra. Us deixem amb un vídeo de la Fundació Impulsa perquè sabeu a què es destinaran les nostres microdonacions.

 

I si voleu col·laborar directament, entreu a Fundació Impulsa.

Tags: Bonpreu Esclat, Microdonacions

Notícies semblants: