La Santa Market, un Oasi de diversió al Cor de la Costa Brava

La Santa 2019 – Santa Cristina d’Aro

Aquest any, del 19 de juliol al 25 d’agost, es fa la tercera edició de la Santa Market, un espai d’oci, diversió i gastronomia en el cor de la Costa Brava.

La Santa es fa a Santa Cristina d’Aro, dins el recinte del club hípic Santa Cristina Horse Club, que continua la seva activitat habitual en l’Espai d’Interès Natural Gavarres.

La Santa es pot definir com un centre d’activitats tant lúdiques com culturals i gastronòmiques, un espai en el qual podrem sopar en família, degustant plats de la gastronomia tant internacional com de proximitat; comprar articles de moda, amb desfilades incloses o tota classe d’artesania; productes de proximitat i de comerç sostenible.

Els típicsEspetos” de la Costa malaguenya al nostre país. “Espetos” de sardines o de llagostins a un preu molt assequible.

Naturalment no falten activitats pels més menuts de la casa, amb ponis, tallers i espectacles. I pels grans una completa gamma de còctels d’autor, concerts o ballar al ritme de la música fins a la matinada.

Un lloc per passar una tarda/nit d’estiu a la fresca de la Costa Brava. Queden pocs dies, però encara som a temps d’anar a La Santa Market en Santa Cristina Horse Club C-250 – Carretera de Girona a Sant Feliu de Guíxols km. 27,6. Santa Cristina d’Aro.

Galeria d’imatges de M’agrada Catalunya a la Santa 2019

I si voleu més informació, visiteu La Santa Market

Tags: La Santa Market

Notícies semblants: