Horrorland ja prepara la segona temporada. 

Horrorland el primer parc de terror del Sud d’Europa i declarat el millor Scream Park del continent, que va obrir l’octubre passat ja prepara la segona temporada. Avui mateix comencen els càstings per trobar els 170 treballadors que necessitaran per aquesta tardor amb noves atraccions i noves experiències.

Es busquen actors i actrius que s’encarreguin d’espantar a la gent en les diferents atraccions i experiències, 35 empleats més que l’any anterior. El procés de selecció es fa en el mateix parc i els interessats poden consultar les ofertes de feina a la web Horrorland, treballa amb nosaltres

Haunted House Matadero – Foto: Horrorland

Nova Temporada – Noves Atraccions – Noves Experiències

Aquest any Horrorland obrirà les portes el 4 d’octubre fins al 16 de novembre (només caps de setmana i festius) amb 8 noves atraccions, 2 escenaris polivalents i ampliaran la zona de restauració. 18 dies en total d’experiències extremes.

Per anar obrint boca us podem avançar que una de les atraccions estrelles de la temporada serà la Zombie Killer on podrem disparar amb pistoles de paintball contra Zombis o dianes en un camp de tir exterior ple d’efectes especials.

Zombie Killer – Foto: Horroland

A la House Psycho Xtreme aquest any els agosarats que s’atreveixin a entrar, viuran situacions molt angoixants, començant per ser immobilitats i portar al límit les seves emocions. Pura adrenalina.

També podrem gaudir deScape Rooms, on per sortir haurem de superar unes proves en un temps determinat.

Dues noves Haunted House,”La Casa del Bosque” i “Survival Maze“.

 

Totes aquestes novetats més les atraccions i experiències de la temporada passada són les que podrem veure i gaudir aquest any.

Les entrades s’estan venent a bon ritme, les d’accés ràpid estan a punt d’esgotar-se i de les VIP queden menys de 150. Afanyeu-vos si no us voleu perdre la visita al millor Parc de Terror del nostre país i d’Europa. Reserveu la vostra entrada aquí: Horrorland, compra d’entrades

Tags: Horrorland

Notícies semblants: