Siurana habilitarà zones d’aparcament pels visitants a 3 € el dia.

L’encant dels carrerons de Siurana

Siurana, la joia del Priorat i un dels pobles amb més encant de Catalunya, es veu col·lapsat cada cap de setmana i dies de festa per l’allau de gent que vol visitar aquesta meravella de poble i el seu entorn.

El consistori ha decidit, a partir del próxim mes d’octubre,  habilitar dos aparcaments amb capacitat per a 181 vehicles, gratuït per a veïns i treballadors del poble i a un preu de 3 € diaris pels visitants. 

En un poble petit en què cada dia festiu poden arribar fins a 700 persones, l’aparcament s’havia convertit en un veritable problema, amb aquesta mesura es preveu limitar el nombre de visitants, ja que moltes vegades els vehicles mal aparcats dificulten el pas dels serveis d’emergència com ambulàncies o bombers.

La pau que desprenen aquests carrers

Més endavant estan estudiant el tema de fer aparcament per a autocars i caravanes. En el moment que el pàrquing estigui complet avisaran amb cartells de què no queden places lliures, dissuadint així a la gent d’arribar al centre del poble.

De totes maneres val la pena matinar per trobar plaça d’aparcament i poder visitar aquest meravellós poble de poc més de 40 habitants dins el terme municipal de Cornudella de Montsant.

L’Església de Santa Maria
Vista del Pantà de Siurana
Tags: Siurana

Notícies semblants: