Vallcebre busca una família que vulgui instal·lar-se i obrir un negoci al poble.

Vallcebre un petit poble de 246 habitants a l’Alt Berguedà ha obert un concurs per trobar una família que es vulgui instal·lar, escolaritzar els seus fills i obrir un negoci al poble.

L’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han restaurat una masia del segle XIX perquè es pugui instal·lar una família. L’habitatge de 95 m² i 3 habitacions, està en la primera planta i totalment equipat. Les condicions del lloguer són molt avantatjoses per la família que vulgui anar en condicions de masovers.

Cuina totalment equipada – Foto: Vallcebre.cat

Un dels requisits que demana el concurs és que la família interessada obri un negoci a la planta baixa de la masia, això sí totes les despeses per posar-ho en funcionament, seran a càrrec de la família, s’estima que per acabar de condicionar la planta baixa s’hauria de fer una despesa d’uns 18.000 €. Actualment tan sols hi ha una botiga al poble, una botiga de queviures.

Aquesta idea va sorgir per garantir la continuïtat de l’escola i que no es vegi abocada al tancament. Per tant un altre dels requisits és que escolaritzin els seus fills a l’Escola Rural de Vallcebre, que ofereix una aposta pedagògica innovadora, dins la xarxa d’Escoles Verdes.

Si esteu interessats en aquest projecte, trobareu totes les condicions del concurs a la web Vallcebre.cat i el pròxim 20 de setembre faran una jornada de portes obertes de 10 a 12 del matí.

Tags: Vallcebre

Notícies semblants: