El primer Scape Room d’una presó arriba a Barcelona

Ara que estan tan de moda els Scape Room, arriba a Barcelona una nova experiència, una autèntica presó, més de 500 metres quadrats on interactuaran els jugadors amb autèntics actors que interpretaran el paper de carcellers o d’altres presoners.

Prison Experience serà una combinació entre un joc de Scape Room amb el Teatre d’Immersió, un nou concepte de teatre que submergeix al públic dins la trama de l’obra representada, trencant així la barrera que existeix entre espectador i actor.

En el Districte de Sant Martí, en ple barri del Clot aterra aquesta nova oferta d’oci, al carrer Antic de Bofarull, 15. Un lloc on entrarem com tots els detinguts entren a les presons, amb una sola diferència no serà necessari cometre cap delicte i en una hora i mitja podrem sortir.

L’experiència comença per posar-nos un bonic vestit de color taronja com els que porten els condemnats del carreró de la mort dels Estats Units, haurem de deixar totes les nostres pertinences, ens fitxaran i haurem de passar una sèrie de proves per poder quedar en llibertat.

Bar londinenc ambientat en la presó d’Alcatraz – Foto: AFP / B. Stansall

La sortida no tan sols dependrà de la nostra habilitat per superar proves, també serà crucial la negociació amb altres interns o la nostra capacitat de subornar als funcionaris corruptes.

Per fer la prova, els dies 28 i 29 de setembre, els 100 primers jugadors que van entrar a la presó ho van fer  de forma gratuïta. Si ús interessa, viure aquesta experiència entreu a la web Prison Experience Barcelona i podreu reservar les entrades.  Podreu triar entre tres escenaris,  la Dutxa freda, el Final del túnel o la Presa de control.

Us deixem amb el vídeo de promoció perquè us feu una idea del que trobareu a Prison Experience  Barcelona.

Tags: Presó, Scape Room

Notícies semblants: