“Shambhala” – La millor muntanya russa d’Europa la tenim a Port Aventura 

Port Aventura ha rebut dos nous guardons de mans dels European Star Award d’aquest any 2019, concedits per la revista especialitzada Kirmes & Park al sector de parcs temàtics i d’entreteniment d’Europa.

Shambhala ha renovat el guardó que ja la reconeixia com la millor muntanya russa d’acer del continent europeu. Una atracció que recorre tres zones temàtiques del parc, Mèxic, Xina i Sèsam Aventura, inaugurada l’any 2012 amb una alçada de 76 metres, una velocitat de 134 km/h i la caiguda més llarga d’Europa, 78 metres.

L’altre guardó l’ha rebut l’atracció recentment inaugurada Street Mission, una atracció pels més petits ambientada en el món de Barri Sèsam i que s’ha convertit en la millor nova atracció d’Europa. 

Street Mission és una atracció interactiva en què els visitants ajudaran a Coco a resoldre una missió secreta, a bord d’unes vagonetes que s’endinsen en un recorregut en 3D i que amb uns joysticks especials competiran amb altres vagonetes per veure qui aconsegueix caçar més galetes. Com si estiguéssim asseguts al sofà de casa jugant amb una consola.

Enhorabona a Port Aventura que continua recaptant guardons, any rere any des que es va inaugurar aquell mes de maig de 1995.

Tags: Guardons, PortAventura

Notícies semblants: