Sabeu qui fa el millor pa de pagès de Catalunya?

Segons el concurs que convoca ja fa sis anys el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, el guanyador de l’edició d’aquest any és el Forn Mistral de la Ronda Sant Antoni, 96 de Barcelona.

Aquell forn que trobem baixant des de la plaça Universitat a mà esquerra, que en el moment que arribem comencem a sentir una flaire de croissants acabats de fer i aquell aparador ple d’ensaïmades, croissants o brioixos als quals no ens podem resistir, sense oblidar la coca d’anís, però que sempre que entrem acabem comprant el pa del dia i ara sabem que és el millor pa de Catalunya.

Forn Mistral Ronda Sant Antoni, 96 – Foto: Forn Mistral

El Forn Mistral tal com el coneixem avui en dia va obrir l’any 1977, quan el matrimoni d’en Jaume Bertran i la Pilar van decidir obrir el seu propi negoci i que anys més tard el van ampliar a cafeteria on avui en dia podem gaudir d’uns esmorzars o berenars, tant dolços com salats de primera categoria.

El jurat que ha atorgat el premi al Forn Mistral, estava format per la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, i Antoni Figuera, president del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, entre d’altres i la valoració s’ha fet a partir d’un tast a cegues on s’havia de valorar aspectes com el color, l’aroma, el sabor, la cocció, el pes i el temps de conservació, d’un total de 27 fleques catalanes presentades al concurs.

Tags: Millor pa de pagès

Notícies semblants: