Robert de Niro aterra a Barcelona amb un Hotel i el primer restaurant Nobu de la ciutat.

Robert de Niro i Nobu Matsuhisa – Foto: David Becker | Getty Images

Dijous passat es va inaugurar a Barcelona el Nobu Hotel, propietat de l’actor nord-americà Robert de Niro, el xef japonès Nobu Matsuhisa i el productor cinematogràfic Meir Teper. En aquesta nova inversió a Catalunya els acompanya un nou soci, Selent Group, propietari del Gran Hotel Torre Catalunya, que ara s’ha transformat en el Nobu Hotel Barcelona.

L’associació de Robert de Niro amb el gran xef Nobu Matsuhisa es remunta finals dels anys 80. Nobu Matsuhisa era un jove cuiner japonès que als anys 70 va emigrar al Perú, allà va començar la seva carrera fusionant la cuina japonesa amb la peruana, que al llarg dels anys tanta popularitat ha assolit.

A final dels 80 va obrir un restaurant a Los Angeles i allà és on comença la seva relació amb Robert de Niro, quan l’actor que era un client del seu restaurant li proposa obrir un altre a Nova York, Matsuhisa no estava molt convençut perquè encarà no tenia molt consolidat el de Califòrnia, però al final es van associar i ara tots dos junts fan la volta al món.

Ara han aterrat a Barcelona amb el Nobu Hotel Barcelona ubicat a la torre que hi ha a l’avinguda de Roma, 2-4. Un hotel amb unes vistes espectaculars on a la planta 23 trobarem el primer Nobu de Barcelona.

Un restaurant amb la seva especialitat, la fusió de la cuina japonesa amb la peruana, però Nobu Matsuhisa en cada país que obre vol que els seus plats tinguin una identitat local, per això trobarem des del famós “sashimi amb jalapeños”, el “bacallà negre amb miso”, però també alguna sorpresa amb flaire de Catalunya, obra del chef local Hervé Courtot que estarà al capdavant de la cuina del Nobu Barcelona.

Des de l’última planta de l’hotel podem gaudir d’un bon àpat amb un menú degustació de 80 €, anomenat “Omasake” que vol dir “deixat en mans del xef” i amb unes vistes en 360° de la Ciutat Comtal i el mar Mediterrani.

Sashimi
Tags: Nobu Barcelona, Nobu Matsuhisa, Robert de Niro

Notícies semblants: