La Plataforma perquè el Barça utilitzi el llaç groc en la seva imatge corporativa, necessita 150 signatures abans del dia 1.


-3
3 shares, -3 points

Ja fa mesos va néixer la plataforma #MésQueUnLlaç amb la finalitat de recollir signatures per demanar al F.C. Barcelona que adopti el llaç groc en la imatge corporativa del club, com a demostració del seu suport a la situació injusta que viuen els empresonats, exiliats i encausats en el procés.

La iniciativa va sorgir d’un grup de socis i aficionats del Barça, aliens a qualsevol plataforma o partit polític, però que consideren injusta la situació d’empresonament i de vulneració dels drets i llibertats que estem patint a Catalunya.

Si estàs d’acord, no en què s’adopti el llaç groc, sinó simplement en què el club demani la seva opinió al soci, mitjançant un referèndum en el qual cadascú podrà votar SÍ o NO, simplement un acte de democràcia, pots signar aquí Més que un llaç, no cal que siguis soci.


T'agrada? Compartiex-ho!

-3
3 shares, -3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
13
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

7 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.