La Fageda comercialitzarà Iogurts a granel 

Cremós per hostaleria – Foto: La Fageda

La Fageda aposta pel comerç responsable i sostenible, Per facilitar-nos la possibilitat de comprar tan sols la quantitat que necessitem consumir en cada moment, a partir del pròxim més de novembre comercialitzarà el iogurt natural cremós a granel.

Aquest tipus de iogurt ja el van posar a la venda l’any passat en galledes de 3 quilos destinades al sector de l’hostaleria i la restauració. Ara han arribat a un acord amb el majorista de Caldes de Montbui, Granel Community per distribuir el iogurt a granel en cinc de les seves botigues.

El iogurt natural cremós de La Fageda es distribuirà en neveres dispensadores on el podrem comprar en envasos biodegradables. Aquest iogurt cremós, sense sucres afegits, ens recorda el iogurt grec, però sense nata afegida. Un iogurt saludable, de consum responsable, en envasos reciclables i sostenibles, tota una aposta pel futur.

A principis de l’any vinent també tenen previst treure al mercat una nova gamma de iogurts cremosos en envasos biodegradables de 500 grams, el natural, el natural desnatat i el natural amb sucre de canya.

Nova gamma de cremosos – Foto: La Fageda

La Cooperativa La Fageda ja ens va sorprendre fa 37 anys quan va començar la seva producció de iogurts, amb la seva aposta per la integració de persones amb discapacitat psíquica o malalts mentals al món del treball, actualment el 60% de la plantilla de La Fageda presenten aquestes característiques, ara ens tornen a sorprendre amb la venda a granel per un comerç sostenible i responsable.

Actualment són el segon productor de iogurts de Catalunya amb 11.000 tones de iogurt fabricades l’any passat.

A partir del novembre podrem trobar el iogurt a granel a:

Granel Vic – Rambla de l’Hospital, 3

Granel Eixample – C/ Entença 191 – Barcelona

Granel Palamós – C/ Major, 31

Granel Vilanova – C/ dels Caputxins, 2 – Vilanova i la Geltrú

Granel El Vendrell – C/ del Peix, 3

Oriol Gol, director d’Innovació de La Fageda, ens presenta els nous iogurts i els seus envasos.

https://www.youtube.com/watch?v=lo93lZZ2I2o

 

Tags: Iogurt a granel, La Fageda

Notícies semblants: