Aquest any Barcelona tindrà un nou mercat nadalenc al Port Vell

Barcelona ja es prepara per a les festes nadalenques, com cada any podrem gaudir dels mercats de la Catedral i la Sagrada Família, però aquest any hi ha una novetat, un nou mercat nadalenc amb l’estil dels tradicionals mercats de Nadal europeus, amb casetes de fusta i garlandes, on podrem comprar tota mena de decoració per les nostres cases, artesania i productes de la tradicional gastronomia nadalenca.

Tradicional mercat nadalenc europeu – Varsòvia

El nou mercat s’ubicarà a la plaça del Portal de la Pau, al capdavall de la Rambla. Tindrà dos grans protagonistes, un arbre de Nadal de 31 metres d’alçada, el més gran vist a Catalunya i un pesebre flotant damunt l’aigua de la Rambla de Mar.

Cada nit, durant els dies que duri el mercat, es projectaran espectacles de llum i música a la façana de la seu del Port de Barcelona, també podrem menjar alguna cosa a la zona destinada a gastronomia mentre escoltem la música que hi haurà a l’escenari.

Façana de la seu del Port de Barcelona

Recordem que el Port de Barcelona compleix aquest any el seu 150è aniversari i per concloure tots els actes que s’han fet durant l’any que millor que fer-ho amb un mercat nadalenc.

També us pot interessar: El Port de Barcelona – Història i actes del 150è aniversari

Tags: Barcelona, Mercat Nadal, Port Vell

Notícies semblants: