Els Castellers de Vilafranca lluint l’Estelada pels Estats Units – Gira per Califòrnia

Els Castellers de Vilafranca davant el Golden Gate – Foto: Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca estan de gira per Califòrnia, en la que han visitat llocs emblemàtics d’aquest estat nord-americà, com el Golden GateSillicon Valley, les Universitats de Berkeley i Stanford o l’NBA.

Precisament va ser en la pista del Golden State Warrios de San Francisco, equip que juga a l’NBA, on els Castellers de Vilafranca van sorprendre el públic, amb dues banderes, la dels Estats Units i l’Estelada. 

Els Castellers de Vilafranca a la pista dels Golden State Warrios – Foto: Castellers de Vilafranca

Avui faran la darrera actuació a San Francisco, on han estat convidats pel Casal Català del Nord de Califòrnia a unes jornades dedicades a la cultura i tradicions catalanes i a continuació faran les maletes per tornar a Vilafranca.

Els Castellers de Vilafranca al Golden State Warrios de San Francisco

Els Castellers de Vilafranca davant el Goden Gate de San Francisco

Els Castellers de Vilafranca a Silicon Valley

Els Castellers de Vilafranca a la Universitat d’Stanford de San Francisco

Tags: Castellers de Vilafranca, Estelada, nba

Notícies semblants: