Els Castellers de Vilafranca lluint l’Estelada pels Estats Units – Gira per Califòrnia


Els Castellers de Vilafranca davant el Golden Gate – Foto: Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca estan de gira per Califòrnia, en la que han visitat llocs emblemàtics d’aquest estat nord-americà, com el Golden GateSillicon Valley, les Universitats de Berkeley i Stanford o l’NBA.

Precisament va ser en la pista del Golden State Warrios de San Francisco, equip que juga a l’NBA, on els Castellers de Vilafranca van sorprendre el públic, amb dues banderes, la dels Estats Units i l’Estelada. 

Els Castellers de Vilafranca a la pista dels Golden State Warrios – Foto: Castellers de Vilafranca

Avui faran la darrera actuació a San Francisco, on han estat convidats pel Casal Català del Nord de Califòrnia a unes jornades dedicades a la cultura i tradicions catalanes i a continuació faran les maletes per tornar a Vilafranca.

Els Castellers de Vilafranca al Golden State Warrios de San Francisco

Els Castellers de Vilafranca davant el Goden Gate de San Francisco

Els Castellers de Vilafranca a Silicon Valley

Els Castellers de Vilafranca a la Universitat d’Stanford de San Francisco


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.