La Marxa per la Llibertat al seu pas per Sant Andreu de la Barca

Sortida de Martorell

Dues de les cinc Marxes per la Llibertat van fer nit ahir a Martorell, la provinent de Tarragona i la de Tàrrega. Aquest matí a les 7,15 han sortit cap a Barcelona, el primer poble que havien de passar era Sant Andreu de la Barca i això suposava tot un repte.

Sant Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca

Sant Andreu de la Barca, un poble on hi ha una de les casernes de la Guàrdia Civil més gran de Catalunya, un poble que va veure denunciats 9 professors de l’IES el Palau dies després de l’1O, el poble on el General en cap de la Guàrdia Civil a Catalunya va pronunciar aquell discurs tan polèmic el dia de la commemoració de la seva patrona i el poble que aquest any no ha pogut celebrar la seva VII Marxa de Torxes.

Sant Andreu de la Barca

La gent de Sant Andreu de la Barca ha matinat per rebre a unes 10.000 persones que han creuat aquest matí la ciutat, sense deixar ni un paper a terra, sense cap incident, tan sols un grupet de 15 persones amb banderes espanyoles que han fet declaracions a la televisió local denunciant que trobaven la sentència injusta, els havien d’haver-hi condemnat per rebel·lió, però naturalment totes les opinions són respectables.

Molts veïns i veïnes de Sant Andreu s’han afegit a la Marxa per fer algun tram o fins i tot per arribar a Barcelona.

Sant Andreu de la BarcaLa Marxa ha continuat per la Nacional fins a Pallejà on tenien un punt d’avituallament i han agafat l’A2 i B23 cap a Barcelona per trobar-se amb les altres tres Marxes per la Llibertat, les que van sortir dimecres de Berga, Vic i Girona per participar en la manifestació d’aquesta tarda.

San Andreu de la Barca
Sant Andreu de la Barca
Arribant a Sant Vicenç dels Horts
Sant Joan Despí
Tags: Marxes per la LLibertat, Sant Andreu de la Barca

Notícies semblants: