L’Ajuntament d’Alp instal·larà radars a La Molina per evitar les velocitats excessives.

Vista d’Alp

Amb l’objectiu d’evitar l’excés de velocitat a què passen els vehicles per dins del nucli urbà de La Molina i que suposa un perill pels seus habitants, l’Ajuntament d’Alp ha decidit instal·lar radars en alguns punts de la població, com pot ser a l’entrada de l’avinguda d’Alp.

El que no està decidit encara és si seran radars fixos o de tram i com regularan el sistema de sancions. Aquesta mesura anirà acompanyada de l’eliminació dels passos de vianants elevats, que a més de malmetre els vehicles, dificulten l’extracció de la neu en la temporada d’hivern.

Sobretot durant la temporada d’esquí, la carretera d’accés a les pistes al seu pas per La Molina, presenta molta circulació de grans cotxes que circulen a altes velocitats, així com camions i furgonetes de repartiment de mercaderies al llarg de tot l’any.

Capella de la Mare de Déu de les Neus a Supermolina.

La instal·lació dels radars anirà acompanyada de semàfors que advertiran als conductors que redueixin la velocitat. Es preveu que tot estigui enllestit a mitjans de novembre, a punt per a la temporada d’esquí.

El consistori també a aprovat refer el paviment del carrer Orient d’Alp, un carreró estret d’aquesta bonica població de la Cerdanya, però que és una de les vies principals d’entrada al poble i a conseqüència del fort trànsit està malmès.

La inversió prevista per les dues actuacions és de 50.000 € que aniran a càrrec del fons municipal.

L’Avinguda d’Alp a La Molina – Foto: Viquipèdia
Tags: Alp, La Molina, Radars

Notícies semblants: