Jornades de portes obertes a 239 llocs de Barcelona i Rodalies – 48H Open House

Podrem observar Barcelona des de dalt de l’Arc de Triomf

Per desè any consecutiu, aquest cap de setmana, se celebra a Barcelona les 48H Open House, una idea que va sorgir a Londres ara fa 27 anys i que ens ofereix la possibilitat de veure la ciutat des d’una altra perspectiva, des del subsòl, l’interior d’una antiga fàbrica, o l’alçada des de dalt de l’Arc de Triomf.

Itinerari per les botigues antigues de Ciutat Vella

Aquest any s’han afegit algunes ofertes més i en total es podran visitar 239 llocs gratuïtament, això sí amb reserva prèvia.

Per exemple podrem visitar les Cavallerisses de la Guàrdia Urbana al carrer Wellington, l’Estació d’aigua potable de Sant Joan Despí, alguns restaurants com el “Marea Alta” a la Torre Colom, el Conservatori de Música de Barcelona, la presó Model, el Supercomputador Mare Nostrum un dels més potents d’Europa o pujar a les Torres Venecianes, de la plaça d’Espanya.

Endinsar-nos en l’edifici de 26 plantes de l’Hotel Toyo Ito

En aquest enllaç trobareu tots els llocs que es poden visitar a Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Dalt, L’Hospitalet i Sant Joan Despí i podreu fer la reserva per visitar-los 48H Open House.

O perdre’ns en el Laberint d’Horta
Tags: 48H Open House, Jornada portes obertes

Notícies semblants: