Obre AliExpress Plaza Barcelona, amb regals pels 1000 primers clients

Botiga AliExpres Madrid – Foto: Europapress

Obre AliExpress Plaza Barcelona, amb regals pels 1000 primers clients, sortejos i grans descomptes.

AliExpress, el gegant xinès de comerç per internet i el principal competidor de l’americana Amazon, obrirà una botiga física a Barcelona. Fa dies que la notícia ja havia saltat als mitjans de comunicació, però quedava una incògnita per resoldre, la ubicació.

Ara hem conegut que AliExpres ha decidit instal·lar-se en un local de 700 m² al centre comercial Finestrelles d’Esplugues de Llobregat. Amb aquesta serà la segona botiga que la multinacional xinesa tindrà a l’Estat espanyol i la primera en Catalunya. El passat mes d’agost va obrir al centre comercial Xanadú de Madrid.

Centre Comercial Finestrelles a Esplugues de Llobregat

El pròxim 28 de novembre, coincidint amb el Black Friday, amb sortejos, regals i grans descomptes en els seus productes, és el dia triat per obrir la seva botiga Aliexpress Plaza a Barcelona,  on de moment tan sols trobarem venedors espanyols, per poder oferir una entrega més ràpida i un servei post venda de millor qualitat.

Tags: AliExpres Barcelona, Esplugues, Finestrelles

Notícies semblants: