Un tobogan de 700 metres a dos passos de Barcelona

A poc més de 60 km de Barcelona i a 30 minuts de Tarragona, trobem un tobogan gegant de 700 metres, és el Calafell Slide situat en la Muntanya Escarnosa de Calafell, construït ara fa 30 anys.

La idea d’instal·lar aquest tobogan gegant va ser d’un suís, Hans Zimmermann i que ara regenta el seu fill. D’aquest tipus d’instal·lacions, construïdes per una empresa alemanya, hi ha uns 250 arreu del món, però a l’Estat espanyol no hi ha cap més.

Tobogant gegant – Foto: Calafell Slide

Una idea per passar un dia descarregant adrenalina, però amb total seguretat. Una de les prioritats de la família Zimmermann és precisament això, la seguretat, i per garantir-la fan totes les revisions periòdiques necessàries.

Tanta és la seguretat que ofereix el Calafell Slide que els nens i nenes a partir de 8 anys ja poden pujar sols i els més petits acompanyats d’un adult. Els trineus disposen d’un fre per poder regular la velocitat en tot moment.

També tenen oferta gastronòmica, un bar amb un bon sortit de tapes i quatre barbacoes a disposició de la gent que vulgui fer-se el dinar. Una bona oferta per passar un dia en família, sobretot si tenim infants o per celebrar festes d’aniversari.

No cal fer reserves, però si sou un grup nombrós millor que ho feu aquí 👉 Calafell Slide

Tags: Calafell Slide, Tobogan gegant

Notícies semblants: