El millor formatge de cabra de pell florida del món és del Moianès

Com cada any s’han celebrat els World Cheese Awards que premien els millors formatges del món en cada categoria. Aquest any la gala d’entrega de premis es va celebrar el passat 27 d’octubre a la ciutat de Bergamo (Itàlia).

En la categoria de Millor Formatge de Cabra de Pell Florida del món, el guanyador ha estat el Sarró de Cabra de Formatges Montbrú a Moià (Moianès).

El Sarró de Cabra és el formatge estrella d’aquesta formatgeria, té un gust intens i fresc, lleugerament cítric i amb una textura mantegosa, fet amb llet pasteuritzada de cabres catalanes, sal, ferments làctics, clorur càlcic i quall.

Aquest no és l’únic guardó que ha obtingut la Formatgeria Montbrú, també han rebut la medalla de plata pels seus formatges:

Cheesefuet XXL Tòfona
Curat de Cabra 30 anys, formatge commemoratiu del 30 aniversari de l’empresa.
Suau de Búfala
Tou de Búfala

Montbrú és una família de ramaders que fa 30 anys van començar amb l’elaboració de formatges amb llet de cabra, d’ovella i de búfala, en un entorn privilegiat com és el Moianès.

Si els voleu conèixer millor o comprar en línia algun dels seus formatges, entreu a: Formatges Montbrú

Tags: Millor Formatge

Notícies semblants: