Monet arriba al Poblenou de Barcelona

Claude Monet (1840-1926) un dels creadors de l’impressionisme aterra amb una experiència immersiva a l’Ideal Centre d’Arts Digitals del Poblenou. Des del 25 d’octubre fins al 8 de desembre podrem observar la gran obra d’aquest pintor francès en 360°.

Amb l’ajuda d’unes ulleres de realitat virtual ens endinsarem en sis de les principals obres de Monet, amb projeccions de gran format en alta definició, 1.000 m² envoltants de l’encant de l’impressionisme.

A la zona de realitat virtual recorrerem les etapes de la vida del pintor, des de la seva infància a Le Havre la joventut a París, els seus viatges a Londres, el seu refugi a Zaandam (Holanda), la seva etapa a Argenteuil amb la seva família i el seu retir a Giverny on va morir.

 

Tota una experiència audiovisual per l’impressionisme de Monet. Compra d’entrades a Ideal Barcelona

Tags: Barcelona, Monet

Notícies semblants: