Monet arriba al Poblenou de Barcelona


-1
-1 points

Claude Monet (1840-1926) un dels creadors de l’impressionisme aterra amb una experiència immersiva a l’Ideal Centre d’Arts Digitals del Poblenou. Des del 25 d’octubre fins al 8 de desembre podrem observar la gran obra d’aquest pintor francès en 360°.

Amb l’ajuda d’unes ulleres de realitat virtual ens endinsarem en sis de les principals obres de Monet, amb projeccions de gran format en alta definició, 1.000 m² envoltants de l’encant de l’impressionisme.

A la zona de realitat virtual recorrerem les etapes de la vida del pintor, des de la seva infància a Le Havre la joventut a París, els seus viatges a Londres, el seu refugi a Zaandam (Holanda), la seva etapa a Argenteuil amb la seva família i el seu retir a Giverny on va morir.

 

Tota una experiència audiovisual per l’impressionisme de Monet. Compra d’entrades a Ideal Barcelona


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.