Ja heu visitat la Botiga de Nadal més famosa del món que tenim a Barcelona?

Botiga a Oberammergau, Baviera (Alemanya) – Foto: Käthe Wohlfahrt

Ja heu visitat la Botiga de Nadal més famosa del món que tenim a Barcelona? Si ens donem un tomb pel carrer Banys Nous, 15 de Barcelona ens submergirem en un món de fantasia, en un pesebre enorme, en la Lapònia de Papa Noel i com no, trobarem aquell caganer que està de moda aquest any.

Ara fa tres anys que Käthe Wohlfahrt va obrir a Barcelona amb la intenció de quedar-se durant tot l’any, però com molts altres negocis de la ciutat es va veure obligat a tancar per culpa de la pandèmia. Käthe Wohlfahrt li va donar vida a un local centenari del gòtic de Barcelona, va ocupar l’espai que va deixar la històrica Cistelleria Germanes Garcia, S.L. que va tancar a principis del 2019.

Käthe Wohlfahrt una empresa familiar que va començar a Baviera (Alemanya)l’any 1964, s’ha convertit en tot un imperi de la decoració nadalenca, amb una desena de botigues a Alemanya, dues a Bèlgica, una a França una al Regne Unit i una als Estats Units i des de fa dos anys a Barcelona.

Botiga a York (Regne Unit) – Foto: Käthe Wohlfahrt

Més que una botiga és com si ens endinséssim en un parc temàtic envoltat d’aquell esperit nadalenc que tenen els mercats europeus. Una botiga decorada totalment amb fusta artesanal, en el cor de Barcelona, on podrem trobar més de 6.300 objectes elaborats per artesans que treballen exclusivament per l’empresa de Baviera, amb ells podrem decorar les nostres cases en aquestes dates tan assenyalades.

Aquesta és la primera botiga que va obrir la cadena alemanya a l’Estat espanyol i una de les més grans de la Ciutat Comtal dedicada exclusivament a la decoració nadalenca. Esperem que quan passin les festes nadalenques cap pandèmia l’obligui a tancar de nou.

Tags: Barcelona, Käthe Wohlfahrt

Notícies semblants: