Torna a obrir l’Imperi dels Objectes de Decoració Nadalenca de Barcelona.


2
Botiga a Oberammergau, Baviera (Alemanya) – Foto: Käthe Wohlfahrt

La botiga de decoració nadalenca més famosa del món torna a obrir les portes després del tancament obligat a causa de la Covid-19. Si ens donem un tomb pel carrer Banys Nous, 15 de Barcelona ens submergirem en un món de fantasia, en un pesebre enorme, en la Lapònia de Papa Noel i com no, trobarem aquell caganer que està de moda aquest any.

Ara fa un any que Käthe Wohlfahrt va obrir a Barcelona amb la intenció de quedar-se durant tot l’any, però com molts altres negocis de la ciutat es va veure obligat a tancar per culpa de la pandèmia. Käthe Wohlfahrt li va donar vida a un local centenari del gòtic de Barcelona, va ocupar l’espai que va deixar la històrica Cistelleria Germanes Garcia, S.L. que va tancar a principis del 2019.

Käthe Wohlfahrt una empresa familiar que va començar a Baviera (Alemanya)l’any 1964, s’ha convertit en tot un imperi de la decoració nadalenca, amb una desena de botigues a Alemanya, dues a Bèlgica, una a França una al Regne Unit i una als Estats Units, per fi aterra a Barcelona.

Botiga a York (Regne Unit) – Foto: Käthe Wohlfahrt

Aquesta és la primera botiga que va obrir la cadena alemanya a l’Estat espanyol i una de les més grans de la Ciutat Comtal dedicada exclusivament a la decoració nadalenca. Esperem que quan passin les festes nadalenques cap pandèmia l’obligui a tancar de nou.


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
24
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
2
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.