L’Expresident Puigdemont anuncia que avui ha mort el seu pare.

Carles Puigdemont fa poca estona ha volgut comunicar a través de Twitter, amb aquestes paraules que el seu pare, Xavier Puigdemont, ens ha deixat. 

“Fa poca estona ens ha deixat el pare. La meva mare, les meves germanes i els meus germans el recordarem sempre com un home de bondat immensa i fidelitat als valors del cristianisme de base. Descansi en pau. ACS“.

Si fa poc temps coneixíem la notícia de què el germà de Toni Comín es va desplaçar a Bèlgica per morir acompanyat del seu germà, o que el pare de Lluís Puig també  havía mort, ara ens assabentem que l’expresident Puigdemont haurà d’acomiadar-se del seu pare en la distància.

Descansi en pau, Xavier Puigdemont i el nostre més sincer condol a tota la família i amics. Els presos tenen dret a un permís per assistir al funeral dels seus familiars, els exiliats no, però segur que molts catalans estarem avui acompanyant en el seu dol al President Puigdemont.

Tags: Puigdemont

Notícies semblants: