El Zoo està de dol. Mor per un virus Anak, el dofí femella més gran del Parc.

La setmana passada es va detectar en el Zoo de Barcelona, una malaltia entre un grup de dofins del parc, possiblement el causant sigui un virus.

Tan aviat com es va detectar, l’equip de cuidadors dels dofins i el Servei de Veterinària del parc, van fer un seguiment de la malaltia aplicant tractament als exemplars malalts. Tres dofins van respondre favorablement al tractament, però desgraciadament, Anak, el dofí femella més gran del Zoo, no ha pogut superar la malaltia i ha mort.

Anak que tenia uns 34 anys aproximadament, era la matriarca del delfinari, va arribar a Barcelona l’any 1990 i en tots aquests anys que ha viscut a Barcelona ha tingut quatre fills, dos mascles i dues femelles, el més petit Nuik encara vivia amb ella al delfinari del Zoo.

Dels sis dofins que tenia el Zoo de Barcelona abans d’abolir els espectacles amb ells, actualment tan sols quedaven quatre, ara amb la mort de l’Anak, queden tres que s’estan entrenant i adaptant per ser traslladats a un nou espai. Descansa en pau Anak.

Tags: Barcelona, Dofí, Zoo

Notícies semblants: