La Junta Electoral no autoritza una Trobada de Gegants que es volia fer diumenge 10N

Sant Joan de Vilatorrada tenia previst per aquest dissabte a la tarda la 37è edició de la seva Trobada Gegantera, per motius logístics, concretament perquè hi ha colles que vénen de lluny com la de Menorca, la Societat Coral i Recreativa la Verbena i l’Ajuntament, organitzadors de la Trobada, van demanar endarrerir-la fins al diumenge.

La Junta Electoral de Zona no ha donat l’autorització al canvi, ja que argumenten que pot interferir en les eleccions, així que l’hauran de celebrar dissabte amb el risc que alguna colla no arribi a temps.

Sembla que la Junta Electoral està mirant amb lupa tot el que desprengui, ja no independentisme, sinó simplement catalanisme, oblidant que estem a Catalunya. Arribaran a prohibir les estelades als balcons en un dia d’eleccions, per si algun votant despistat es pot veure influenciat? Millor no donem idees.

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha fet públic a Facebook la notícia amb aquestes paraules:

“Us notifiquem el canvi de programació de la XXXVII Trobada de Gegants. Es passen tots els actes al dissabte 9 de novembre ja que la Junta Electoral de Zona de Manresa no ha autoritzat els actes previstos pel 10 de novembre”.

Tags: Junta Electoral, Sant Joan de Vilatorrada, Trobada Gegants

Notícies semblants: