Del 14 al 24 de novembre – Barcelona acull el Festival del Còctel

Del 14 al 24 de novembre el Passeig de Gràcia de Barcelona acollirà la primera edició del Festival Cocktail Boulevard. Tretze bars, restaurants i hotels participaran oferint un còctel amb cava i un altre sense alcohol, acompanyats d’una petita tapa.

Durant aquests 11 dies de duració del festival, es triarà un còctel que representi a la Ciutat Comtal, el Còctel Barcelona de la mateixa manera que Manhattan, el barri novaiorquès o San Francisco tenen el seu.

Els preus dels còctels acompanyats d’un snack, varia en funció de què porti cava o no, amb cava 9 € i sense 6 €.

Per exemple podrem tastar el Trencadís fet amb Cava, whisky mediterrani, xarop de pera del Bey, compota de pera, gingebre, llima i menta que ens oferirà el Restaurant Sintonia del carrer Roselló o si preferim un sense alcohol, el Tesoro de Petra amb Llima, menta fresca, puré de cogombre, suc d’àloe vera i top de cervesa de gingebre del Boca Chica del Passatge de la Concepció, que també ens oferirà una xerrada sobre el Passat, present i futur del gintònic.

A més de poder degustar la varietat de còctels que ens oferiran, també es faran tasts, xerrades i tallers que ens ensenyaran a elaborar els nostres propis còctels. Com l’aforament d’aquests tallers és limitat, s’haurà de fer la inscripció a la web Cocktail Boulevard

Tags: Còctel, Festival, panot barcelona, Passeig de Gràcia

Notícies semblants: