Masella inaugura la temporada d’esquí alpí al Pirineu.

Malgrat la poca neu que ha caigut aquest any, l’estació d’esquí de Masella a la Cerdanya, obrirà la temporada demà dimecres 13 de novembre, serà la primera estació del Pirineu català que obre les portes.

Segons les previsions meteorològiques a partir del dijous s’espera una baixada de les temperatures i es preveu que la cota de neu baixi per sota dels 500 metres.

Masella acostuma a obrir als voltants de Tots Sants, però aquest any han hagut d’endarrerir la data per la manca de nevades. L’any passat van obrir l’1 de novembre i van tancar el 3 de maig, sis mesos per gaudir de l’esport de la neu.

16 quilòmetres de pistes d’esquí alpí en un entorn meravellós, dividit en dues zones, Coma Oriola i el Cap del Bosc. 

 

Tags: Masella

Notícies semblants: