Sempre has somiat en dormir en una cabana dalt d’un arbre? Ara ho pots fer realitat.

Foto: Pinea Suite

ERA architects, estudi d’arquitectura barceloní, ens presenta la Pinea Suite, una petita suite en una cabana per viure com un ocell en el seu niu, com si fos dalt d’un arbre en plena natura. Aquesta cabana està dissenyada per instal·lar en un entorn natural, imitant l’estructura d’un arbre, respectuosa amb el paisatge i el medi ambient, amb una base de formigó que evita que s’hagi d’excavar i fer malbé el terreny.

La cabana per a dins es converteix en una petita suite, sense res a envejar d’una suite d’hotel, amb llum i bateries per poder carregar el mòbil o tauleta, alimentades amb plaques solars ubicades a la coberta de la cabana.

Interior de la Cabana – Foto: Pinea Suite

Sota la cabana tenen una zona de pícnic a l’ombra i a cobert per si plou, on podem dinar i sopar tranquil·lament en plena naturalesa.

De moment si volem provar una d’aquestes cabanes, ho podem fer molt a prop de Barcelona, al Càmping Tres Estrelles de Gavà tenen diverses cabanes repartides entre la natura i des de l’interior podrem observar el mar a uns quants metres de terra.

I si tens un jardí i vols comprar una, entra a la web de Pinea Suite i demana pressupost.

Cabana amb zona de Pícnic – Foto: Pinea Suite
Tags: Cabanes, Pinea Suite

Notícies semblants: