Minories que fan una Majoria – L’anunci de la Marató 2019

Foto: ccma.cat

L’espot de La Marató d’aquest any, dedicada a les Malalties Minoritàries, el protagonitza Alba Parejo, una noia afectada per una d’aquestes malalties, el nevus congènit gegant.

Més de 5.600 persones van participar en l’elaboració de l’anunci que es va gravar el mes passat a l’avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona. Totes aquestes persones van formar una gran pinya castellera, amb la col·laboració de diferents colles de castellers, com la Colla Jove de l’Hospitalet, Xicots de Vilafranca, Tirallongues de Manresa, Manyacs de Parets, Castellers de Sant Adrià, Castellers de la Sagrada Família, Castellers de Terrassa, Castellers de Badalona, Castellers de Gavà, Castellers de l’Eixample, Castellers de Barcelona, Castellers de Sarrià, Castellers de Castelldefels i Castellers de Sants.

 

El lema d’aquest any de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és: “Hi ha minories que fan una majoria” i per seguir el lema hem de ser una gran majoria de gent solidària per ajudar a una minoria de persones que pateixen aquestes malalties.

Ahir també es va presentar el disc de La Marató 2019, a la Sala La Paloma del Raval, disc que es vendrà el diumenge 1 de desembre al preu de 10 €. Aquest any també s’ha fet una edició limitada en vinil.

Foto: ccma.cat
Tags: Anunci, Marató 2019

Notícies semblants: