L’Hotel Majestic Premi a la Millor Terrassa urbana d’Europa.

Els Prix Villégiature, atorguen cada any guardons als millors hotels d’Europa, Àfrica, Orient Mitjà i Àsia, en 28 diferents categories. En l’edició d’enguany celebrada en el Château de Ferrières de París, l’Hotel Majestic de Barcelona s’ha endut el premi a la Millor Terrassa urbana d’Europa.

Els Prix Villégiature es van instaurar l’any 2003 i el jurat format per 23 periodistes de 14 països són els encarregats de triar els premiats en cada categoria.

La terrassa Dolce Vita de l’Hotel Majestic a més d’oferir una oferta gastronòmica de primera categoria de la mà del xef David Romero i unes nits amenitzades pels millors DJ internacionals, ens ofereix unes vistes espectaculars a la ciutat de Barcelona, des d’ella podem veure la Sagrada Família, la Casa Batlló, la Pedrera, la torre Agbar i fins i tot Montjuïc i el Tibidabo.

No és el primer cop que l’Hotel Majestic ha estat guardonat amb un Prix Villégiature, en l’edició de l’any passat 2018, va rebre el premi al Millor Esmorzar d’Hotel d’Europa, que aquest any s’ha emportat La Cheneaudière and Spa a Colroy La Roche (França).

Si voleu gaudir de la Terrassa Dolce Vita o un esmorzar de primera, passeu per l’Hotel Majestic del Passeig de Gràcia, 68 de Barcelona.

Tags: Hote, Majestic, Millor Terrassa

Notícies semblants: