Sorteig de 400 entrades per assistir al Concert de Nadal de la Sagrada Família.


Un any més la Sagrada Família ofereix el seu Concert de Nadal i sorteja 400 entrades dobles per poder gaudir de la música dins la Basílica.

Des del 18 al 25 de novembre a les 10 del matí està oberta la inscripció per poder participar en el sorteig d’una entrada doble pel concert que se celebrarà el dissabte 30 de novembre a les 5 de la tarda.

Aquest any el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), sota la direcció de Xavier Puig i Gerard Claret, ens oferiran “Rituals, fronteres espirituals”, el concert es completarà amb altres peces nadalenques.

El sorteig se celebrarà el dilluns 25 de novembre a les 10 del matí i els guanyadors rebran un correu electrònic amb els detalls per recollir l’entrada doble.

Si vols la teva entrada doble gratis, inscriu-te a: Entrades Concert de Nadal – Sagrada Família


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.