CIUTATS

Vols fer un Tour per Barcelona conduint un Seat 600? 

La ciutat de Barcelona ofereix una nova alternativa d’oci, fer un Tour al volant d’un Seat 600, el cotxe més popular dels anys 60.

Trip Troop és una empresa fundada per una parella de barcelonins, d’aquella generació que diuen “Jo també vaig anar a EGB”. La idea va sorgir dels records que tenien dels viatges que havien fet amb els seus pares a bord d’un 600.

En un viatge que van fer a Alemanya van descobrir que a Berlín s’oferien Tours turístics amb el famós cotxe de la RDA, el Trabant i van decidir fer el mateix a Barcelona, actualment han pogut obrir a Madrid i disposen d’una flota de vehicles a les dues ciutats.

Trip Troop ofereix quatre ofertes:

Lloguer per tot el dia amb un màxim de 8 hores, podràs convidar a tres amics i anar a on tu vulguis, al teu ritme, fins i tot sortir fora de la ciutat.

Ruta Gaudí, un recorregut de 3 hores de duració, guiat per un GPS que et portarà per les principals obres de Gaudí, com la Sagrada Família, la Casa Milà, la Casa Batlló, el Parc Güell, el centre de la ciutat, les Rambles i arribar al mar.

Ruta Montjuïc, 3 hores conduint per l’antic circuit de Fórmula 1 de Montjuïc, veure la ciutat des de la part més alta per després baixar i visitar la Barceloneta.

Ruta Barça, 4 hores per conèixer de més a prop el FC Barcelona, visitar la font de Canaletes on el Barça celebra les seves victòries, recórrer el Passeig de Gràcia, les Rambles i arribar a Colón, acabant el recorregut al Camp Nou.

Caravana de 600 pel centre de Barcelona

També ofereixen l’oportunitat de què t’uneixis a un Tour programat, formant una caravana de 600 que serà l’admiració dels vianants.

Night Tour, un recorregut de nit de 2 hores pel barri Gòtic, t’uniràs a una caravana de vehicles vintage, visitant els carrerons del Gòtic per acabar en un dels bars mítics de la ciutat on et convidaran a begudes i tapes. Aquesta opció es fa els dissabtes a la nit.

Tour de Diumenge, 2 hores conduint un dels 600 que formen la caravana de diumenge al matí, visitant el centre de la ciutat, el circuit de Montjuïc, per acabar fent un vermut al qual et convidaran.

En totes les opcions el conductor ha de tenir almenys 21 anys i carnet de conduir vàlid al nostre país. 

Si ets un amant del 600 i t’animes reserva el teu cotxe a: Trip Troop, lloga un 600.

Tags: Seat 600, Tour

Notícies semblants: