Reobre Zara Passeig de Gràcia, una de les botigues de la marca més grans del món.


Zara Passeig de Gracia – Barcelona

La marca gallega Zara reobre avui les portes del local del Passeig de Gràcia, 12 de Barcelona. Després de la gran remodelació que han fet en aquests darrers mesos, es convertirà en una de les botigues de la marca més grans del món, amb un total de 4.000 m². Per davant trobem Zara Dubai amb 5.000 m² i Zara Madrid.

La remodelació ha estat tot un gran repte per la “flagship store” de Zara, la nova botiga estarà connectada amb els baixos de l’antic Cinema Novedades, ubicat al carrer Casp.

El gegant d’Inditex sembla que es vol fer amo del Passeig de Gràcia, també ha transcendit la notícia de què s’han fet amb el lloguer del local adjacent de Furest, propietat de la família Brugaroles i que un cop facin les obres corresponents, tenen previst obrir un departament de moda masculina, com el que era l’antiga sastreria Furest.

Sembla que malgrat el procés, les grans marques continuen apostant per Barcelona.

Antiga sastreria Furest – Barcelona

T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.