Per primer cop Netflix incorpora el doblatge al català en una sèrie d’animació

Sakura, la Caçadora de Cartes

Per primera vegada la plataforma Netflix ofereix una sèrie d’animació doblada al català, a partir d’avui ja podem veureSakura, la caçadora de cartes” en català.

Sakura es va poder veure en TV3 als anys 2000 i ara Netflix ha incorporat la pista d’àudio en català en la seva plataforma, arran de les contínues demandes efectuades per organitzacions catalanes com Plataforma per la Llengua, Doblatge Anime en Català, etc.

Sí que Netflix oferia la possibilitat de veure sèries catalanes com Merlí, Les de l’Hoquei o Benvinguts a la Família en el seu idioma original, el català, però Sakura, la caçadora de cartes, serà la primera producció no catalana que Netflix ofereix doblada a la nostra llengua.

Un aspecte curiós d’aquest tema és que malgrat no oferir el doblatge en català fins ara, sí que en els crèdits figuraven els noms dels dobladors al català, cosa que ha fet notar un usuari de Twitter.

Sakura Kinomoto és una nena de 10 anys que preveu el futur a través dels somnis. Accidentalment allibera una sèrie de cartes en les quals habitaven uns esperits, per evitar una catàstrofe la Sakura i els seus amics hauran de recuperar les cartes.

 

Tags: doblatge al català, Netflix, Sakura

Notícies semblants: