Una botiga catalana doblarà preus pel Black Friday, però per una bona causa.

Foto: Hòstia

Els germans Virgili, fundadors de l’Hòstia de Can Virgili, creadors dels populars vins El Xitxarel·lo, i El Cabronet, del vermut El Bandarra i darrerament de la Ratafia L’Hòstia, han decidit que el divendres 28 Black Friday, en comptes de fer descomptes com la majoria de les botigues, ells doblaran els preus.

El motiu d’aquesta iniciativa és per protestar per aquest costum importat amb el qual no estan d’acord. Un dels germans Virgili ha dit: “És una data imposada per un consum innecessari que moltes vegades frega l’absurd, i on moltes ofertes són un engany directe amb preus inflats”. 

Germans Virgili – Foto: Casa Berger

Amb aquesta decisió segur que molta gent decidirà esperar a dissabte per comprar els seus productes, però per evitar-ho, han decidit destinar tots els beneficis que facin el dia del Black Friday a la Marató de TV3, així que si voleu comprar un dels seus vins, vermut o licor, aneu demà i de passada col·laborareu amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

Els germans Virgili han revolucionat el Celler Can Berger de Sant Miquel d’Olèrdola, fundat l’any 1978 per una família d’Alsàcia que es va establir a Catalunya. Els dos joves volen que la joventut torni al consum del vi, llençant al mercat un bon vi però amb noms curiosos, envasos divertits i com diuen ells “vins amb bon rotllo”.

També us pot interessar: La Ratafia, el licor català per excel·lència.

Tags: L'Hòstia

Notícies semblants: