Messi guanya la 6a Pilota d’Or i desfà l’empat amb Cristiano Ronaldo – Felicitats “MES.SIS”

En la Gala celebrada aquesta nit al Teatre Chatelet de París, Leo Messi s’ha endut la Pilota d’Or 2019 que l’acredita com el Millor Futbolista Europeu de l’any. Deu anys després d’aconseguir el primer guardó, avui ha aconseguit la Sisena, desfent així l’empat i passant per davant del seu més gran competidor, Cristiano Ronaldo.

Aquesta nit Leo Messi també s’ha convertit en el jugador que més Pilotes d’Or té a la seva vitrina, per sis cops ha estat nomenat com el Millor jugador europeu de l’any, ni Cruyff, ni Maradona, ni Cristiano Ronaldo ni grans estrelles del futbol europeu han aconseguit la fita del davanter blaugrana i encara li queden anys pel davant per donar-nos més satisfaccions com aquesta.

La guanyadora de la Pilota d’Or del futbol femení ha estat l’americana Megan Rapinoe, campiona del mundial. Per darrere han quedat Lucy Bronzer de l’Olimpic de Lyon i la nord americana Alex Morgan.

El premi al Millor Porter ha estat per Alisson Becker, el brasiler que defensa la porteria del Liverpool

Felicitats Leo, encara et queden molts títols i premis per aconseguir amb el Barça o amb la teva Selecció. Sens dubte, ets el Millor jugador del Món.

Tags: Messi, Pilota d'Or

Notícies semblants: