Un Scape Room gratuït, ambientat en la natura i la muntanya, al centre de Barcelona


Amb motiu de la inauguració d’una nova botiga multimarca “brand store” de Salomon a la rambla de Catalunya, 54 de Barcelona, per celebrar-ho, la marca francesa ofereix una sèrie d’activitats gratuïtes relacionades amb l’esport.

Una d’elles és el Salomon Room Escape, un joc d’escapament relacionat amb la natura i la muntanya. Amb l’ajuda de Salomon i Kilian Jornet podrem fer un viatge pels quatre elements de la natura: aigua, foc, terra, aire.

Tindrem una hora per buscar les pistes i poder sortir del Salomon Room Escape, però haurem de tenir algun coneixement del material de Salomon, de la natura i de la muntanya.

El Salomon Room Escape estarà ubicat en l’Espai Provença al vestíbul dels Ferrocarrils de Provença, carrer Rosselló, 219 i estarà obert des del 30 de novembre fins al 4 de gener. 

Si us atreviu, podeu fer la reserva a: Salomon Escape Room


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.