Tots els guanyadors de la Gala de les Estrelles – Piqué i Bonmatí els millors jugadors

Gerard Piqué i Aitana Bonmatí

A l’antiga Fàbrica d’Estrella Damm, ahir a la nit es va celebrar la Gala de les Estrelles que atorga els premis als millors esportistes catalans de futbol i futbol sala de la temporada. La Gala no va estar exempta de polèmica, ja un dels premiats i sens dubte el més mediàtic no va aparèixer fins quasi ja acabava la festa, era Gerard Piqué.

El defensa blaugrana va dir que tot just acabava d’aterrar i en resposta als que el critiquen perquè dedica massa temps a negocis externs al futbol, com la Copa Davis, va dir que per a ell la prioritat és el futbol i encara que amb la Copa Davis sembli distret, creu que es poden compatibilitzar les dues coses. Gerard Piqué ja té 32 anys però si el cap i les cames li aguanten, diu que continuarà jugant.

Premis atorgats per la temporada 2018-2019 en la categoria de Futbol

Millor jugador – Gerard Piqué – Barça
Millor jugadora – Aitana Bonmatí – Barça

Millor promesa masculina – Riqui Puig – Barça
Millor promesa femenina – Laia Aleixandri – Atlètic de Madrid

Millor entrenador – Pep Guardiola – Manchester City

Millor àrbitre – Xavier Estrada

Tots els esportistes guardonats.

Premis atorgats per la temporada 2018-2019 en la categoria de Futbol Sala

Millor jugador – Didac Plana – Barça
Millor jugadora – Berta Velasco – AE Penya Esplugues

Millor entrenador – Clàudia Pons 

Màxim golejador – Gerard Deulofeu – Watford FC
Màxima golejadora – Alèxia Putellas – Barça
Millor gol – Guillem Naranjo – CF Damm

Premi del jurat – Alfons Álvarez i RCD Espanyol

Pep Guardiola no va assistir a la Gala, ja que tenia partit amb el Manchester City, va recollir el premi el seu pare Valentí, que va fer broma dient que potser ja no li cap a l’habitació dels trofeus. Diu que algun dia li agradaria fer un museu al seu poble, Sampedor.

Tags: Gala Estrelles, Piqué

Notícies semblants: