Arriba a Catalunya SCRUPS, la botiga de les oportunitats amb molts articles a 0,80 cèntims.

SCRUPS és una cadena de botigues de productes als quals podríem anomenar fora de mercat, com poden ser, restes de sèrie, productes en què la data de consum preferent està a punt d’arribar, canvi d’imatge de la marca o embalatge, excedents, etc. i per això els poden vendre a un preu molt inferior al de mercat amb descomptes d’entre el 40 i el 90% i fins i tot molts productes a 0,80 cèntims.

Aquest tipus de botiga beneficia a tots dos sectors, el fabricant i el consumidor. El fabricant es desfà de l’excedent d’un producte i el consumidor del preu. Pel medi ambient també resulta beneficiós, ja que se li dóna una nova vida a un producte que potser acabaria a les escombraries, evitant així el cost de destrucció.

Precisament per les característiques d’aquests productes, SCRUPS renova el seu estoc cada pocs dies, fins i tot molts d’ells no arriben ni a unes hores. Per no perjudicar a la marca, SCRUPS no fa publicitat fora de la botiga, l’única forma de saber les ofertes és visitant l’establiment.

Aquest sistema de comerç que funciona fa més 40 anys als Estats Units, ara arriba al nostre país. A Catalunya han obert dues botigues:

SCRUPS MATARÓ – Avgda Puig i Cadafalch, 192
SCRUPS RUBÍ – Lluís Ribas, 33

En total tenen una cinquantena de botigues a tot el territori espanyol.

Tags: Botiga, SCRUPS

Notícies semblants: