Microdonacions Bonpreu Esclat – Mes de novembre 57.709 euros recaptats per a la Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus

Bonpreu Esclat, la cadena catalana de supermercats a través del seu projecte de microdonacions i gràcies a la solidaritat dels seus clients, el passat mes de novembre va recaptar un total de 57.709,17 €, que aniran destinats a la Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. En total s’han fet 340.413 microdonacions.

Aquests diners serviran per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada per donar servei als nadons prematurs. S’estima que el 7,5% dels nounats són prematurs i la seva evolució depèn, en gran part, de les atencions rebudes en els primers dies de vida.

Acte d’entrega – Foto: Bonpreu Esclat

La Campanya de Microdonacions de Bonpreu Esclat, consisteix a arrodonir l’import de la compra, és a dir si puja 9,80 €, pagarem 10,00 € i els 20 cèntims seran donatiu del client per la causa que la cadena estableixi cada mes. Naturalment és voluntari

La recaptació d’aquest mes de desembre serà per la Creu Roja per atendre a l’alimentació de les famílies més necessitades, causa en la qual treballa dia a dia aquesta entitat.

D’ençà que Bonpreu Esclat va posar en marxa aquesta campanya, s’han recaptat més de 640.000 € per diferents entitats i causes solidàries.

Si voleu ser solidaris: Compreu a Bonpreu Esclat i arrodoniu la vostra compra. 

Tags: Bonpreu, Microdonacions, Vall d'Hebron

Notícies semblants: