Les dures crítiques a Quim Masferrer pel programa d’ahir del Foraster a Llívia.


4
19 shares, 4 points

Sens dubte ahir Quim Masferrer va fer un dels millors programes del Foraster, l’audiència va ser espectacular, un 27,6%, però la seva visita a Llívia ha despertat moltes i dures crítiques a les xarxes socials.

El motiu no és per repetir el que diuen els seus veïns sempre “Llívia, capital del món”, és per descriure l’emplaçament d’aquest bonic poble ceretà com “Llívia, comarca de la Cerdanya, un enclavament nevat més enllà de la frontera. Una illa catalana envoltada de territori francès”.

El Llibre d’Estil de TV3 indica que es designaran com a Catalunya Nord, quan es parli de les comarques catalanes que pertanyen a França, però més enllà d’haver incomplert el que especifica el Llibre d’Estil i que no sabem les conseqüències que tindrà pel Foraster, les xarxes socials van plenes de missatges per a Quim Masferrer, indicant-li que Llívia ni Espanya ni França, Llívia és Catalunya enclavada a la Catalunya Nord.

Aquí teniu unes quantes d’aquestes dures crítiques.


T'agrada? Compartiex-ho!

4
19 shares, 4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
12
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
16
Em diverteix
M'agrada M'agrada
59
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
14
m'entristeix
M'interesa M'interesa
9
M'interesa
Em fascina Em fascina
13
Em fascina

4 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Som humans, i com a humans, tenim el dret a,equivocar-nos. Per molt que els dolgui als de Llívia, en Quim Masferrer té dret a demanar disculpes. A mí m’agrada molt com fa El Foraster.

  2. L’estupidesa humana no te límits. “Llívia capital del món” increible. Un poble on fa dos dies com aquell qui diu las vaaacaas s’ hi cagaven pel carrer, i si els vilatans an prosperat a sigut per els pijos da Barçalona que an donat negoci allà duran tres dècades. Com espot ser tan paleto i retrasat. I per cert, Llívia continua siguent d’Espanya més enllà de si ens agrada o no.

    1. Joan Foscaterra, no es necessari faltar al respecta ni insultar, per molt intelligent que tu te puguis creure que n’ets, dons demostres la poca educació que tens i aixo es notaple.