Les dures crítiques a Quim Masferrer pel programa d’ahir del Foraster a Llívia.

Sens dubte ahir Quim Masferrer va fer un dels millors programes del Foraster, l’audiència va ser espectacular, un 27,6%, però la seva visita a Llívia ha despertat moltes i dures crítiques a les xarxes socials.

El motiu no és per repetir el que diuen els seus veïns sempre “Llívia, capital del món”, és per descriure l’emplaçament d’aquest bonic poble ceretà com “Llívia, comarca de la Cerdanya, un enclavament nevat més enllà de la frontera. Una illa catalana envoltada de territori francès”.

El Llibre d’Estil de TV3 indica que es designaran com a Catalunya Nord, quan es parli de les comarques catalanes que pertanyen a França, però més enllà d’haver incomplert el que especifica el Llibre d’Estil i que no sabem les conseqüències que tindrà pel Foraster, les xarxes socials van plenes de missatges per a Quim Masferrer, indicant-li que Llívia ni Espanya ni França, Llívia és Catalunya enclavada a la Catalunya Nord.

Aquí teniu unes quantes d’aquestes dures crítiques.

Tags: El Foraster, Llívia, Quim Masferrer

Notícies semblants: