Per Nadal, millor adopta

Per Nadal millor adopta,  aquest és el lema de la Campanya que va llençar l’Ajuntament de Barcelona fa uns anys, per a conscienciar a la gent que molt millor que comprar una mascota, és adoptar-la. 

Cada any s’abandonen al voltant de 2.000 gats i gossos a la ciutat de Barcelona, mascotes que molts cops s’han comprat com un caprici més, sense pensar en la feina i la responsabilitat que suposa tenir un animal a casa. Sovint els nens i nenes ens demanen un cadell i quan el cadell es fa gran i no el poden atendre com cal o quan arriben les vacances i no saben on deixar-lo, és abandonat.

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) és un equipament de l’Ajuntament de Barcelona que compta amb un equip d’una vintena de professionals cuidadors, veterinaris, experts en medicina del comportament, dinamització del voluntariat i personal d’oficina, que s’encarrega de l’atenció integral dels animals en adopció.

Les nostres mascotes necessiten atenció i afecte durant tota la vida, no tan sols quan són cadells i si per motius excepcionals no podem continuar tenint-los a casa, per exemple per malalties o al·lèrgies d’algun membre de la família, el que hem de procurar és trobar-los una família on els vulguin i puguin atendre’ls correctament.

Si aquest Nadal esteu pensant regalar un gat o gos, doneu-vos un tom abans per qualsevol protectora d’animals de Catalunya.

Us deixem amb un vídeo de la Lliga per a la Protecció d’Animals i Plantes de Barcelona

Tags: Adopta, Mascotes, Protectora animals

Notícies semblants: