Per Nadal, millor adopta

Per Nadal millor adopta,  aquest és el lema de la Campanya que ha llençat l’Ajuntament de Barcelona per a conscienciar a la gent que molt millor que comprar una mascota, és adoptar-la. 

Cada any s’abandonen al voltant de 2.000 gats i gossos a la ciutat de Barcelona, mascotes que molts cops s’han comprat com un caprici més, sense pensar el la feina i la responsabilitat que suposa tenir un animal a casa. Sovint els nens i nenes ens demanen un cadell i quan el cadell es fa gran i no el podem atendre com cal o quan arriben les vacances i no sabem on deixar-lo, és abandonat.

Els dies 21 i 22 de desembre el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i les entitats de protecció animal, hi seran a la Plaça Catalunya per promoure l’adopció responsable i conscienciar a la gent que un animal no és una joguina, des del moment que entra a casa nostra, els hem d’atendre com qualsevol membre més de la família.

Les nostres mascotes necessiten atenció i afecte durant tota la vida, no tan sols quan són cadells i si per motius excepcionals no podem continuar tenint-los a casa, per exemple per malalties o al·lèrgies d’algun membre de la família, el que hem de procurar és trobar-los una família on els vulguin i puguin atendre’ls correctament.

En els estands que instal·laran a la Plaça Catalunya també es faran tallers infantils perquè els més petits s’assabentin d’aquesta causa i la importància que la nostra mascota porti el xip identificatiu, d’aquesta manera si fortuïtament es perd, la podrem trobar.

Si aquest Nadal esteu pensant regalar un gat o gos, doneu-vos un tom abans per qualsevol protectora d’animals de Catalunya.

Us deixem amb un vídeo de la Lliga per a la Protecció d’Animals i Plantes de Barcelona

Tags: Adopta, Mascotes, Protectora animals

Notícies semblants: