Una altra multinacional tecnològica aposta per instal·lar-se a Barcelona.

Edifici Diagonal 00

La companyia californiana Ingram Micro, aposta per ubicar la futura seu de la seva divisió d’infraestructura i serveis al núvol, Ingram Micro Cloud i la divisió de software independent creada juntament amb Microsoft, CloudBlue a Barcelona.

A partir del primer trimestre de l’any vinent, la seu d’aquestes divisions de la companyia a la Ciutat Comtal estaran ubicades en un local de la Torre Diagonal 00,  l’edifici exclusiu d’oficines dissenyat per l’arquitecte Enric Masip-Bosch ubicat al districte 22@i un dels edificis més representatius del skyline de Barcelona.

Ingram Micro, distribuïdor mundial de solucions tecnologies, preveu incorporar un equip de cent persones, de moment ja ha obert un procés de selecció per a una vintena de perfils tècnics, que s’instal·laran a la vuitena planta de l’edifici Diagonal 00.

Ingram Micro va aterrar a l’Estat espanyol fa quatre anys ubicant la seva seu central a Santander i una delegació a Sevilla, actualment té una plantilla de 200 persones a les quals s’uniran les 100 que preveuen contractar a Barcelona.

El districte 22@ de Barcelona ja s’està consolidat com la zona de la ciutat dedicada al sector tecnològic.

Tags: 22@, Diagonal 00, ingram Micro

Notícies semblants: