Quim Masferrer parla sobre la polèmica de Llívia i la Catalunya Nord.

En una entrevista feta a Nació Digital amb motiu de la Marató de TV3, Quim Masferrer ha parlat sobre la polèmica que es va produir arran de la seva visita a Llívia pel programa el Foraster.

Recordem que en el programa es definia Llívia com un municipi català totalment envoltat per territori francès. Ràpidament les xarxes van començar a bullir afirmant que Llívia no està envoltada de territori francès, sinó de la Catalunya Nord.

Ara Quim Masferrer diu que diguis el que diguis, segur que algú s’enfadaria i ben segur que té raó. Les seves paraules a Nació Digital van ser:

“Mira, El Foraster el fem amb l’ànima. Hi ha coses que podríem fer millor segurament. Tenim molt poc temps per rodar-lo. El meu marc mental és sempre de Països Catalans, amb la Catalunya Nord, on hi vaig molt i m’encanta. Però sí que és cert que, a l’hora de dictaminar fronteres, no existeix una fórmula per dir-ho i que no s’enfadi ningú”.

Tags: Llívia, Marató TV3, Quim Masferrer

Notícies semblants: