Hello Kitty compleix 45 anys i ho vol celebrar amb la Casa Batlló.

El popular personatge d’animació de la marca japonesa Sanrio compleix 45 anys. Hello Kittty la gateta sense boca, encara que els seus creadors neguen que sigui una gata, vol celebrar el seu 45è aniversari de la mà de la Casa Batlló de Barcelona.

Per tal motiu han creat una col·lecció d’articles de marxandatge que es vendran en exclusiva a la botiga de la Casa Batlló, ubicada en el mateix edifici, una sèrie de productes en els quals podem veure de la mà les dues obres d’art, la Casa Batlló del modernista català Antoni Gaudí i Hello Kitty del japonès Yuko Shimizu.

La Casa Batlló no és l’única marca que ha col·laborat en la celebració de l’aniversari de Hello Kitty, altres marques com Levi‘s, CasioConverseCalzedoniaFurla i Chupa Chups també han creat una col·lecció de productes exclusius amb la popular gateta.

Entre altres productes podem trobar samarretes, clauers, imants, ulleres o llibretes. Per Molts Anys Hello Kitty.

 

Tags: Casa Batlló, Hello Kitty

Notícies semblants: