ESPORTS

Messi es compra un apartament en un luxós edifici de Miami, estarà pensant en l’Inter de Miami?

Miami

Leo Messi, el davanter blaugrana i sens dubte el millor jugador del món, s’ha comprat un apartament en el luxós edifici Porsche Design Towe de Sunny Isles Beach a Miami, potser pensant en el final de la seva carrera professional en la costa de Florida.

L’Inter de Miami de David Beckham ja fa temps que està interessat a fitxar a Messi quan acabi la seva trajectòria al Barça. Leo Messi de 32 anys té contracte amb el Barça fins a l’any 2021 i malgrat que tots esperem que pengi les botes al Camp Nou, ja estem acostumats al fet que els grans esportistes juguin els seus darrers anys en equips americans, japonesos o de l’Extrem Orient.

L’apartament que ha adquirit a Miami està al voltant dels 5 milions de dòlars, un apartament d’uns 1.000 m² en la Porsche Design Tower.

Com és la Porsche Design Tower?

Foto: Official Porsche Design Tower Miami

Es tracta d’una torre rodona de 60 plantes que s’aixeca davant de l’Oceà Atlàntic, una meravella de l’arquitectura moderna. Una de les curiositats més peculiar d’aquest edifici és que els residents poden pujar en cotxe fins al seu apartament en un ascensor que transporta els vehicles a la mateixa velocitat que un ascensor normal.

Els tres ascensors de vidre panoràmics dels que disposa, transporten els cotxes que s’aparcaran en el vestíbul del mateix apartament, garantint així la privacitat dels inquilins com si es tractés d’una finca privada però amb tots els avantatges d’una finca de luxe.

Ascensor de vehicles – Foto: Official Porsche Design Tower Miami

L’únic testimoni que tindrà Leo Messi en el seu nou apartament serà l’oceà, amb la piscina privada que tenen tots els balcons davant del mar. A la cinquena planta de l’edifici, hi ha una sala de jocs, cinema, spa, gimnàs, perruqueria, restaurant, etc. Naturalment en un edifici d’aquestes característiques no pot faltar el servei de consergeria i vigilància les 24 hores del dia.

Esperem que Leo Messi i la seva família triguin molts anys a habitar aquest apartament o simplement vagin de vacances. Els seguidors del Barça encara volem gaudir del seu futbol durant uns quants anys més.

Tags: Leo Messi, Miami

Notícies semblants: