L’exposició més gran d’Europa de figures Lego arriba a Barcelona 

L’exposició més gran d’Europa de figures fetes amb peces de Lego ja està instal·lada a la cúpula del Centre Comercial Arenes de la plaça d’Espanya de Barcelona i la podrem visitar fins al 23 de febrer de l’any vinent.

Més de 100 impressionants maquetes fetes amb aquestes peces petites que semblen maons, que representen autèntiques meravelles d’arquitectura, repartides en 12 zones temàtiques, ocupant més de 2.000 m² d’exposició, ens esperen. 

Àrea 1 – Models Gegants

En aquesta àrea podrem trobar el Bat mòbil de Batman, construït amb 900.000 peces o una reproducció del Titànic d’11 metres de longitud, entre altres maquetes gegants.

Àrea 2 – Estrelles de l’Esport

El futbolista Robert LewandowskiMarcin Gortat figura de l’NBA o la tenista Martina Navrátilová ens acompanyaran en la visita a aquesta zona.

Àrea 3 – El Cos Humà

Tota una classe de ciència observant els òrgans del cos humà, el sistema respiratori o digestiu i un esquelet complet. Un bon aprenentatge pels més petits i una prova dels coneixements dels més grans.

Àrea 4 – Un pas per la Història

Podrem observar la primera trepitjada de l’home a la lluna o la demolició del mur de Berlín.

Àrea 5 – Trens Itinerants

Un recorregut per maquetes ferroviàries i estacions emblemàtiques.

Àrea 6 – Educació

Zona destinada a maquetes de caràcter educatiu, en ella podem veure construccions de l’arquitectura antiga o històrica, instruments musicals, robots, escenes de pel·lícules o un mapa interactiu d’Europa.

Àrea 7 – Arquitectura Mundial

Des del Taj Mahal, passant per la Torre de Londres fins al Camp Nou, entre altres edificis o llocs emblemàtics d’arreu del món.

Àrea 8 – Espai Star Wars

Ens endinsarem en la Guerra de les Galàxies, la saga més popular del cinema de ciència-ficció.

Àrea 9 – Pel·lícules i contes infantils

El senyor dels anells, Harry Potter, els Simpson o els petits Barrufets són els protagonistes, entre altres, d’aquesta àrea.

Àrea 10 – La robòtica i el món fantàstic

Robots, elfs, monstres o pirates còsmics.

Àrea 11 – Superherois a escala 1:1

Batman, Thor o el Capità Amèrica ens esperen a la zona 11.

Àrea 12 – Mosaics

Reproducció de pintures fetes amb peces de Lego.

L’Exposició també ens ofereix un espai en el qual podrem crear construccions a partir de peces Lego, especialment dedicada als més petits. La zona Fun Park.

Tags: Exposició, Lego

Notícies semblants: