Obre Kaliu Parc un espai lúdic nadalenc a la Farga d’Hospitalet.

Des del passat dia 20 de desembre i fins al 7 de gener a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, s’ha obert el Kaliu Parc, un espai lúdic per a tota la família, infants i grans podrem gaudir de les diferents activitats que ens tenen preparades.

  • L’Espai Kaliu Gel, amb una pista de patinatge sobre gel i un espectacular tobogan.

  • L’Espai Kaliu Creatiu amb tallers de circ, dansa urbana i un circ d’hivern gratuït.

  • L’Espai Kaliu Lúdic amb activitats lúdiques per a tota la família.

L’horari d’apertura és de les 11 h fins a les 21 h, excepte Nadal i Sant Esteve que tancaran de 14 h a 17 h per a dinar, el dia de cap d’any que tancaran a les 19 h i el 5 de gener d’11 h a 17 h, perquè ens doni temps d’anar a veure la cavalcada de Reis.

Si voleu més informació i saber els preus, entreu a: Kaliu Parc

Tags: Hospitalet, Kaliu Parc, La Farga

Notícies semblants: