L’Hospital Clínic el millor de Catalunya i el segon de tot l’Estat.

Per cinquè any consecutiu l’Hospital Clínic de Barcelona és considerat com el millor hospital de Catalunya i el segon de l’Estat per darrere de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid que ocupa la primera posició en l’índex d’Excel·lència Hospitalària.

L’encarregat d’elaborar aquest rànquing és l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada, que elabora l’índex d’Excel·lència Hospitalària a partir d’enquestes fetes a més de 2.000 professionals de la salut de tot l’Estat. L’Hospital de la Vall d’Hebron s’ha situat en el segon lloc de Catalunya i sisè d’Espanya. 

Els cinc primers de Catalunya han estat: 

1 – Hospital Clínic
2 – Hospital de la Vall d’Hebron
3 – Centre Mèdic Teknon
4 – Hospital Quironsalud
5 – Hospital de Sant Pau

En aquest índex es valoren els serveis oferts pels centres hospitalaris, com la qualitat assistencial, l’atenció personalitzada o l’eficiència dels recursos.

Tags: Hospital Clínic

Notícies semblants: