Vidal denúncia al Barça per l’impagament de 2,4 milions d’euros. 

No és molt habitual que un jugador de futbol en actiu denunciï al seu propi club mentre milita en les seves files, a no ser que el que persegueixi sigui la seva sortida. Sembla que aquest és el cas d’Arturo Vidal, que ha denunciat al Barça per impagament de 2,4 milions d’euros.

El Barça ha rebutjat la reclamació argumentant que el jugador i els seus assessors no han interpretat bé les clàusules del contracte.

El jugador reclama aquest import en concepte de variables, com per exemple una prima de quasi dos milions d’euros si Vidal jugava el 60% dels partits oficials de la temporada. Segons els barems pactats de 45 minuts per partit, tan sols va jugar la meitat i aquí ve la discussió, el jugador vol cobrar la meitat de la prima i el club considera que si no s’ha complert l’objectiu del 60%, no l’ha de pagar.

La mateixa discussió hi ha amb relació a altres gratificacions com el d’haver arribat a octaus i a quarts de la Champions per una quantitat d’1,4 milions cada un, el Barça tan sols li paga el 50%. Vidal també reclama el 50% de la variable (250.000 €) per haver conquerit el títol de Lliga.

El Barça li ha pagat un total d’1.693.000 € per aquests conceptes i el jugador reclama 4.097.500 €. Per tant demanda al club per l’impagament de 2.404.500 €.

Els advocats del xilè van interposar la corresponent denúncia el passat 5 de desembre, davant la Comissió Mixta de la Lliga i l’AFE.

Tags: BARÇA, Denúncia, Vidal

Notícies semblants: